AER la Renexpo
English Romana

AER la Renexpo

24 Noiembrie 2014

Alianţa pentru Energie Regenerabilă a fost prezentă la cea de-a 7-a ediţii a târgului RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, unul dintre cele mai mari şi mai importante evenimente pe energie regenerabilă din România.

Fotografii eveniment: Miscanthus Facebook

Prin inovațiile tehnice ale expozanților și tematicile conferințelor ce au avut loc în paralel, susținute prin discuții deschise focusate pe industria biomasei,  RENEXPO® a avut scopul de a sprijini dezvoltarea acestui sector, de a ajuta țara să genereze energie curată și de a susține tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

În România, sectorul Biomasă & Cogenerare este în curs de dezvoltare, mai ales că strategia energetică pentru perioada 2014-2035 prevede că România în perioada 2014-2024 ar trebui să încurajeze dezvoltarea prudentă a energiilor regenerabile, cu un accent pe biomasă, ţinând cont că investiţiile în eolian şi fotovoltaic s-au dezvoltat mult prea rapid şi într-o manieră nesustenabilă în ultimii ani.

Surse: Renexpo;  EcoMagazin.

Diploma de Excelenta PROINVENT

Rezultatele echipei Miscanthus Romania impreuna cu colaboratorii sai, Prof. univ.dr. HORIA BARBU si Dr. Ing. Lucian DINCA, au fost rasplatite…

4 Aprilie 2016
Newsletter 14.12.2015

Înfiinţarea unei culturi de Miscanthus Giganteus începe să fie luată în considerare de un număr din ce in ce mai…

14 Decembrie 2015
Noutati Miscanthus Giganteus

Miscanthus Giganteus în România

De aproximativ 7 ani de zile, suntem unul dintre cei mai importanţi…

6 Octombrie 2015
Descarcati brosura in format pdf